Saltar apartados

ANTONIO VEGA EN EL PARANIMF

Hi ha músics inclassificables, que tenen un univers propi que els fa únics, autèntics. Poeta urbà, símbol de la movida, artista maleït... Nascut en 1957, va deixar els seus estudis universitaris per a, finalment, decidir-se per la música. Així, en 1978 va formar Nacha Pop i la seua carrera es va prolongar fins a 1988. Nacha Pop no va ser només un dels grups més importants de la denominada movida madrileña, sinó també una de les millors bandes de tota la història del pop-rock espanyol. A partir d'eixe moment va començar un a carrera que ha donat grans i suculents fruits. "Escapadas" és la seua última aportació, incloent temes inèdits, versions, duets i col·laboracions.
Antonio Vega és l'exemple més clar de la vigència dels artistes que mai caduquen, els que han construït la seua trajectòria pas a pas, sense grans triomfs ni explosions, com a artesans que no entreguen una peça fins a haver-hi emmotlada a la seua pròpia, exacta i perfecta satisfacció. Destaquen, en la seua trajectòria, discos com "De un lugar perdido", "Básico", "Anatomía de una ola", "El sitio de mi recreo" o "No me iré mañana".

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464