Saltar apartados

EL TEATRE CLÀSIC A LA UNIVERSITAT

En la línia plantejada pel Vicerectorat d'Extensió de difondre propostes culturals d'ampli calat que habitualment no tenen cabuda en una programació més comercial, el teatre clàssic ocupa un lloc destacat. Un bon exemple ho tenim en aquesta proposta per al dia 18 de novembre, a les 20 hores, en l'escenari del Paranimf de la Universitat d'Alacant. Aquest muntatge de La Ronda Teatro és un espectacle de tragèdia grega que narra els esdeveniments en la vida de l'estirp d'Atreu, rei de Micenes, i de "les seues dones": Ifigenia i Clitemnestra.

Per a això treballem amb textos de dos dels més importants autors clàssics grecs: Ifigenia en Áulide d'Eurípides i l'Agamenon (la segona de les obres de la trilogia L'Orestía) d'Èsquil.

L'espectacle, amb un enfocament ritual que aborda l'imaginari grec des de l'imaginari de l'actor, proposa una reflexió encarnada de les grans contradiccions i conflictes que van definir l'essència de la tragèdia atenesa, al mateix temps que una visió contemporània dels personatges i esdeveniments narrats.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464