Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UNIVERSITAT D'ALACANT, AMB EL CD DEL CER..ERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA VILA D'ALTEA

LA UNIVERSITAT D'ALACANT, AMB EL CD DEL CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA VILA D'ALTEA


A una setmana vista del Certamen d'Altea, la Universitat d'Alacant demostra, des del Vicerectorat d'Extensió Universitària i la Seu Universitària de la Marina, l'estreta relació que manté amb el món de les bandes de música. Fet i fet, l'entitat universitària ha col·laborat en la confecció del CD doble que, editat per la Societat Filharmònica Alteanense, va ser presentat als mitjans de comunicació des del Palau Altea Centre d'Arts: el mateix lloc on els pròxims dies 4 i 5 de desembre actuaran les bandes participants en la 33 edició del prestigiós Certamen.

El referit àlbum -un CD doble- va ser enregistrat en directe al Palau Altea durant l'actuació de les bandes participants en la 32 edició del Certamen. Inclou, per això, les interpretacions de la Unió Musical d'Alaquàs i l'Agrupación Musical Sauces de Cartagena (en el primer volum) i de la Banda Primitiva de Llíria i l'amfitriona Societat Filharmònica Alteanense (el segon volum). Amb obres de M. Molina, T. Aparicio, A. Álvarez, R. Talens, B. Adam Ferrero, O. Respighi, J. E. Canet i J. Barnes, aquest doble CD, professionalment masteritzat a Holanda, és el primer d'una sèrie d'edicions que, des del Certamen d'Altea, aniran fixant el bo i millor de la música que cada any s'escolta en aquest esdeveniment internacional.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464