Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 'CANÇONS D'AMOR I DROGA', EL NOU ESPECTACLE TEATRE-MUSICAL D'ALBERT PLA EN EL PARANIMF

'CANÇONS D'AMOR I DROGA', EL NOU ESPECTACLE TEATRE-MUSICAL D'ALBERT PLA EN EL PARANIMF


El 15 de desembre, a les 20 hores, el cantant català Albert Pla durà A Paranimf de la Universitat d'Alacant el seu nou espectacle de teatre musical 'Cançons d'amor i droga', on Pla es fica en la pell de Pepe Sales (1954-1994), pintor, poeta i compositor que va deixar al morir un conjunt de cinquanta cançons i poemes propis que pràcticament ningú, a part de la seua família, coneixia. Són aquestes mateixes cançons les quals formen part del seu últim doble CD, les quals proporcionen el sustento a l'espectacle, amb un escenari d'esquematitzats elements i l'acció dels quals es remet a la interpretació de Pla.
El cantant compte amb la inestimable col·laboració de l'actriu, músic i DJ Judit Farré, qui completa al cantant i protagonista d'una manera francament peculiar: roman l'hora i deu minuts que dura l'espectacle en escena totalment nua, sense que en cap moment la sensació d'incomoditat s'apoderi d'ella o del públic. A més, Farré canta, recita, maneja amb soltesa els plats i toca el clarinet.
Encara que els temes principals dels quals parla són les dues constants de la seua vida, l'amor i les drogues, la seua temàtica és més àmplia: Barcelona, Vallclara, Nova York, Budapest, amics, la família, el sexe, la dona (mare, amics, infermeres). Sembla mentida que cançons com "Dentro del bosque", "Vallclara", "Camino blanco", "Busco Manchas", "Muero,muero" o "Cinco, dos, dos, uno" fossin desconegudes fins a ara.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464