Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UA ORGANITZA EL 'DISSABTE CULTURAL' AMB MOTIU DEL IV CENTENARI DEL QUIXOT

LA UA ORGANITZA EL 'DISSABTE CULTURAL' AMB MOTIU DEL IV CENTENARI DEL QUIXOT


La Universitat d'Alacant, amb ocasió de la commemoració del IV Centenari del 'Quixot', organitza el dia 7 de maig el 'Dissabte Cultural', dedicat a la divulgació de l'obra immortal de Miguel de Cervantes. A les 11.30 hores, es realitzarà l'Obertura de les exposicions 'Cervantes i el Quixot en el MUA'(http://www.mua.ua.es), que sota aquest títol genèric inclou les mostres 'La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i el Quixot', 'El Quixot imaginat', 'El Quixot, una figura universal', 'Alacant en temps de Cervantes', 'Els escriptors alacantins i el Quixot' i 'Paisatges de Castella'.

A les 12 hores es celebrarà el Concert de la Banda Filarmónica de la UA, sota la direcció de Joan Iborra, en l'Auditori del MUA. El programa està de compost de 'Petita Fuga en Sol menor', de Bach; 'La Divina Comèdia', de Smith; 'The Kings on Forth', de Gregson; 'Malagueña', de Lecuona, i 'Amapola', de La Calle.

A les 13 hores, el Paranimf acollirà la representació 'El Quixot i Sancho Panza', pel Jove Teatre Clàssic, sota la direcció de Gemma Miralles, una recreació del Quixot destinada a tots els públics, en la qual es posa l'accent en les situacions més divertides de l'obra cervantina, i on es reflecteix la humanitat dels personatges com un homenatge a la comèdia.

A les 14 hores 'Gastronomia cervantina'. El menjador universitari del Club Social I es transforma en fonda, i ofereix als visitants la possibilitat de participar en un menú de degustació d'alguns dels plats que apareixen citats en 'El Quixot de la Manxa'.

Activitats per als més petits

Des de les 11.30 hores es desenvoluparà també el següent programa d'activitats dirigides als convidats més joves en el pati del MUA i en la Plaça d'Europa: Marcallibres i disfresses, Conta contes, Taller de cançons i Animació itinerant. També des de les 11.30 s'efectuarà 'Coneix la UA': visites guiades a les instal·lacions de la UA i a la Biblioteca General on s'exhibeix una exposició sobre el 'Quixot'. Ambdues visites guiades sortiran des del MUA.

Entrada lliure als actes per a tota la família des dels zero anys

Més informació sobre la inauguració de les exposicions:
http://www.veu.ua.es/index.asp?idioma=_val&seccion=fichanot&id=274


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464