Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • AIRE ROCKER AMB 'LA NOCHE AMERICANA' DE QUIQUE GONZÁLEZ EN EL PARANIMF

AIRE ROCKER AMB 'LA NOCHE AMERICANA' DE QUIQUE GONZÁLEZ EN EL PARANIMF


Amb quatre sòlids àlbums a les seues esquenes ('Personal', 'Salitre 48', 'Pájaros mojados' i 'Kamikazes enamorados), Quique González presenta el 19 de maig en el Paranimf, a les 21 hores, el seu cinquè treball, 'La noche americana' (2005), acompanyat de la seua banda, Los Taxidrivers. Concebut com un disc d'històries i personatges, 'La noche americana' és més rockero que 'Kamikazes', i ha estat gravat a Madrid entre els mesos de gener i febrer d'aquest any. El títol i primer single, 'Vidas cruzadas', constitueixen picades d'ullet a les famoses pel·lícules de Truffaut i Robert Altman.

La producció artística torna a córrer a càrrec de Carlos Raya i José Nortes, habituals productors del 'cantautor rockero'. En aquesta ocasió ha contat amb un col·laborador de luxe, Richard Dodd (Tom Petty, Johnny Cash o George Harrison), que ha masteritzat l'àlbum en Nasville (EEUU). A més, el video de 'Vidas cruzadas' ha estat dirigit pel jove realitzador David Serrano ('Al otro lado de la cama', 'Días de Fútbol') i gravat a Madrid. Així mateix, el disc ha contat amb un col·laborador d'excepció, el recent guanyador d'un Óscar Jorge Drexler.

Quique González continua així una carrera marcada per la independència, com va demostrar la seua ruptura amb Universal i la fundació del seu propi segell, Varsòvia Records, que va inaugurar amb el qual fins ara era el seu últim llançament, 'Kamikazes enamorados'.

Les invitacions poden recollir-se en el PIC, en el Consell d'Alumnes, en el Consell de la Joventut d'Alacant i la Seu Ciutat d'Alacant.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464