Saltar apartados

COPY ¿RIGHT? JORNADES SOBRE PROPIETAT INTELECTUAL


El Consell d'Alumnes de la UA i l'Associació Universitaris Progressistes han organitzat les Jornades de Propietat Intel·lectual del 26 al 27 de maig, sota el títol "Copy Right?" que s'efectuaran en l'Aulari II del campus. Aquesta trobada ha estat coordinat pels Joves d´Esquerra Unida/JCPV i conten amb la col·laboració del Vicerectorat d'Extensió Universitària i el Consell de la Joventut d'Alacant

Al llarg dels dos dies es va a debatre la problemàtica sorgida entorn de la pirateria, intercanvi d'arxius i còpia privada de material (discos, llibres, programes...) amb drets d'autor. L'objectiu dels organitzadors és abordar aquests temes des d'un punt de vista totalment neutral, per al que s'han seleccionat ponents relacionats amb la temàtica i amb els punts de vista més diversos possibles. Aquestes jornades pretenen generar un debat obert sobre un tema d'actualitat sobre el qual existeixen molts dubtes i punts de vista distints entre diversos sectors socials, els quals pretenem dialoguin entre si, molts d'ells per primera vegada. Les jornades constaran principalment de dues taules rodones. Aquestes se celebraran els dies 26 i 27 de maig, a les 12:30 en el saló d'Actes de l'Aulari II.
En la primera (26 maig), titulada "Fa falta una nova llei/cultura de propietat intel·lectual?", participaran com ponents:
·Antonio Martínez. Responsable dels serveis jurídics de la SGAE a la Comunitat Valenciana.
·Gabriel Marín. Advocat especialista en propietat intel·lectual.
·Jorge Cortell. Informàtic per la Universitat de Oxford i exprofesor de Propietat Intel·lectual en el Màster Multimèdia de la UPV.
·Un representant de l'Associació d'Amics del Software lliure d'Alacant.

En la segona (27 maig), titulada "Pirateria mafiosa = Còpia privada?", s'escoltarà l'opinió sobre el tema de:
·Antonio Martínez. Responsable dels serveis jurídics de la SGAE a la Comunitat Valenciana.
·David Riobravo. Membre de Nosoypirata.com
·Fernando Madina. Cantant del grup de rock sevillà Reincidents.
·Javi Chispes. Cantant i guitarra del grup de Villena Maniática.
·Ànima Martínez. Responsable de BOA Publishing (Discogràfica BOA)

Les xerrades es gravaran i es penjaran en la web de les jornades perquè les persones que no puguin assistir físicament puguin accedir al debat. A més, durant el dia 27 es col·locaran posats de col·lectius i ONG en la porta de l'Aulari II durant tot el dia. Posteriorment, com colofó, a les 22:00 de la nit se celebrarà en l'Amfiteatre de l'Aulari II un concert gratuït dels grups de hip-hop alacantins Arma Blanca i DDK.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464