Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • SUGGESTIUS MOVIMENTS I TEATRALITAT EN 'CUER.. DEL TALLER DE DANSA CONTAMPORÀNIA DE LA UA

SUGGESTIUS MOVIMENTS I TEATRALITAT EN 'CUERPO', DEL TALLER DE DANSA CONTAMPORÀNIA DE LA UA


El 10 de maig, a les 20 hores, els alumnes del Taller de Dansa Contemporània de la UA, dirigits per Boris Chircovskii, presentaran l'espectacle 'Cuerpo', fruit del treball realitzat durant aquest curs acadèmic. 'Cuerpo', una combinació entre teatre i dansa, expressa la idea, segons Chircovskii, que "cadascun de nosaltres viu en el cos que li ha tocat, però tots podem millorar-lo, i podem ballar".

Els dinou alumnes del taller han realitzat un treball molt productiu, "amb un gran interès", en paraules del seu director, i demostraran la seua capacitat expressiva mitjançant aquest espectacle, on la innovació i la creació corporal de la dansa contemporània s'uneixen per a transmetre sentiments i emocions a través del moviment.

La dansa contemporània es basa en conceptes universals com ho són la línia, la corba, l'espai i el temps. Dintre d'aquesta modalitat de dansa, es crea per a cadascuna de les seues obres un llenguatge nou, els elements del qual són moments expressius i per tant no clasificables i impossibles de preestablir. En aquesta obra, una nova iniciativa del Vicerectorat d'Extensió Universitària, se suma l'esforç i l'emoció en un treball coreogràfic d'intensa brillantor.

Les invitacions poden recollir-se en el Punt d'Informació Cultural (PIC), en els baixos del Paranimf.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464