Saltar apartados

'TE INVITO A CENAR HAMLET', DE NOU AL PARANIMF


El Teatro Universitario de la UA, dirigit per Juan Luís Mira, representarà 'Te invito a cenar Hamlet' el 11 de maig a les 18 i 20 hores en el Paranimf de la UA. La representació reuneix de nou a sis actors que van passar per l'aula, alguns d'ells convertits en l'actualitat en professionals, al costat de dos alumnes del taller del present curs acadèmic. L'obra, una proposta "diferent, creativa i arriscada", en paraules del director, servirà 'Hamlet' al voltant d'una gran taula vermella, on els actors, com si de cambrers es tractés, "resoldran les claus de l'obra de Shakespeare mitjançant l'ocupació d'una dramatúrgia gens convencional".

El públic serà el gran protagonista de l'obra, i se situarà en graderies damunt de l'escenari, al voltant dels actors. Només cent persones per actuació podran presenciar el desenvolupament de l'obra, que reprèn la línia de clàssics de Shakespeare realitzats pel teatre Universitari durant la seua trajectòria.

'Te invito a cenar Hamlet' ha contat amb la traducció d'un dels màxims especialistes espanyols en l'obra de l'autor anglès, el professor de Traducció teatral i cinematogràfica en la llicenciatura de Traducció i Interpretació John Sanderson. Aquesta és la cinquena obra de Shakespeare que Sanderson tradueix, i la quarta que Mira posa en escena ('El Mercader de Venècia', 'Molt soroll i poques nous' i 'Romeo i Julieta' van ser les anteriors). En aquesta ocasió, el professor ha realitzat una traducció fidel del text original que el director ha ajustat a les particularitats de la seua proposta escènica.

Recollida d'invitacions al Punt d'Informació Cultura (PIC)


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464