Saltar apartados

CURSOS D'ESTIU EN LA SEU UNIVERSITÀRIA DE BIAR


Del 11 al 13 de juliol s'efectuaran en la Seu Universitària de Biar els Cursos d'Estiu, que integren 'Desenvolupament de nous projectes empresarials', 'Noves tecnologies d'informàtica i comunicacions en les organitzacions actuals'. Així mateix, del 19 al 20 de juliol es portaran a terme els cursos 'Disseny de pàgines web dinàmiques aplicades a la promoció turística', 'L'arbitratge: aspectes mercantils i processals en la nova legislació' i 'Màrqueting i comercialització de productes turístics'.

11, 12 i 13 DE JULIO:

Desenvolupament de nous projectes empresarials

Els objectius d'aquest curs són conèixer els requisits que deu complir una empresa per a implantar un sistema de gestió de la qualitat i de medi ambient segons les normes ISO 9001 i ISO 14001 respectivament, així com el procés per a realitzar una auditoria de qualitat i medi ambient. Compartir les experiències de diverses empreses de la província certificades en aquests sistemes de gestió.

Noves tecnologies d'informàtica i comunicacions en les organitzacions actuals

Els objectius d'aquest curs són introduir a l'alumne als nous serveis i conceptes d'Informàtica i comunicacions. Es dóna una introducció perquè l'alumne es familiaritze amb aquests nous conceptes. Posteriorment ens introduïm en el producte o servei per a finalitzar amb un exemple pràctic del mateix. S'ha considerat fonamental realitzar aquest curs amb la participació de professionals dintre de cadascun dels àmbits o matèries que es van a explicar, de manera que l'alumne es vegi beneficiat per l'aport de l'experiència d'aquests professionals.

18, 19 i 20 DE JULIO:

Disseny de pàgines web dinàmicas aplicades a la promoció turística

Els objectius d'aquest curs són conèixer els aspectes comunicatius de la web, dissenyar un lloc web òptim per a la promoció turística i implementar pàgines web dinàmiques relacionades amb la gestió i la promoció turística.

L'arbitratge: aspectes mercantils i processals en la nova legislació

Aproximació als principals problemes suscitats amb la nova regulació arbitral, tant en l'aspecte mercantil (Dret de societats, Consum, Legislació concursal i la Legislació sobre marques) i processals (tramitació davant els Tribunals, execució del lauda arbitral...), enfocant-lo com una veritable alternativa i solució de conflictes en les matèries referenciades amb anterioritat.

Màrqueting i comercialització de productes turístics

Els objectius d'aquest curs són conèixer les particularitats del màrqueting aplicat en el sector turístic, emfatitzant les implicacions de gestió derivades de les mateixes, aprofundir en els instruments de màrqueting (Màrqueting-mix), conèixer els mecanismes d'anàlisi del mercat turísitic i estudi de les marques de les destinacions turístiques.

PREU MATRÍCULA: 60 ?

INFORMACIÓ I MATRÍCULA:
Centre Coordinador de Seus Universitàries
Edifici Germà Bernàcer, planta baixa
Telèfon: 965 90 93 23 - fax: 965 90 38 39

Més informació: http://www.ua.es/es/estudios/seus/biar/verano05/verano.html


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464