Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • MOSTRA FOTOGRÀFICA 'FES-HO TOT MÉS HUMÀ', DE LA FUNDACIÓ VICENTE FERRER

MOSTRA FOTOGRÀFICA 'FES-HO TOT MÉS HUMÀ', DE LA FUNDACIÓ VICENTE FERRER


La Sala Aifos (Edifici C de Filosofia i Lletres) acull a partir del 7 de juny l'exposició fotogràfica 'Fes-ho tot més humà', de la Fundació Vicente Ferrer, on s'exhibeixen imatges sobre distintes temàtiques com 'La Fundació Vicente Ferrer i l'Índia', 'La filosofia d'acció', 'La revolució dels dàlits', 'La vida rural', 'Una cultura mil·lenària', 'Educació', 'Habitatge', 'Sanitat', 'Ecologia', 'Dona', 'Discapacitats' i 'El futur'. La mostra romandrà exposada fins al 17 de juny. Així mateix, la mostra inclou panales de text que acompanyen a les imatges. El dia 8 de juny, a les 12 hores en el mateix lloc, se celebrarà una conferència sobre la Fundació.

La Fundació Vicente Ferrer és una ONGD (Organització No Governamental de Desenvolupament) compromesa amb el procés de transformació d'una de les zones més pobres i necessitades de la Índia, Anantapur, i d'una de les comunitats més pobres i excloses, els dàlits o intocables. La Fundació Vicente Ferrer és una organització humanista fonamentada en la filosofia de l'acció. El seu fundador, Vicente Ferrer, duu més de cinquanta anys treballant en l'Índia al costat dels més desfavorits. La seva forma d'entendre el desenvolupament ha donat lloc a un model exemplar en el marc de la cooperació internacional. Amb la seva forma de pensar i actuar, Vicente Ferrer ha estat capaç de mobilitzar les consciències de milers de persones en la lluita per eradicar les desigualtats entre els homes, transmetent el seu compromís i entusiasme a milers de persones que, dia a dia, treballen i col·laboren per la mateixa causa en l'Índia i a Espanya.

Fundació Vicente Ferrer: Tel. 965 21 35 76

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464