Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • UNA SELECCIÓ DE LES MOSTRES D'HUMOR SOCIAL S'EXHIBIRÀ EN LA SALA AIFOS FINS A SETEMBRE

UNA SELECCIÓ DE LES MOSTRES D'HUMOR SOCIAL S'EXHIBIRÀ EN LA SALA AIFOS FINS A SETEMBRE


La Sala Aifos (Edifici C de Filosofia i Lletres) exhibirà fins al mes de setembre l'exposició Humor Social... De buena tinta, conformada per una selecció de treballs de les cinc mostres d'Humor Social realitzades en la UA: les dues primeres de temàtica lliure i les dues últimes de caràcter monogràfic: Migratio migratia, sobre la immigració, No sonrías a los malos tratos, i la precarietat de l'ocupació juvenil en Iuvenes dum sumus. Aquests temes s'aborden mitjançant el treball de dibuixants pertanyents a la Federation Carttonist Organisatios (FECO) d'Espanya com Forges, Ozeluí, Enrique, Zulet, Harca, Kap, Mel i Napi, entre altres.

Les mostres d'Humor Social, en paraules del seu coordinador, el Cap del Gabinet d'Imatge i Comunicació Gràfica de la UA, Enrique Pérez Penedo, han contribuït a la "conscienciació dels estudiants sobre temes socials a través de l'humor". Les mostres d'Humor Social també "han dut el nom de la Universitat d'Alacant a molts llocs d'Espanya", ja que han estat molt sol·licitades per col·legis i instituts per a denunciar temes socials de candent actualitat mitjançant una fórmula pedagògica d'entreteniment.

La importància de l'humor s'ha materialitzat en el projecte "Humor Aula", que va sorgir en la Fundació General de la Universitat Alcalá d'Henares en l'any 2002. Es tractava de reunir les universitats on l'humor fos una assignatura o una teràpia, les tesis sobre l'humor o altres materials que tinguessin una íntima connexió. Per la seua banda, la UA forma part d'aquest projecte, la missió essencial del qual és la divulgació, i que realitza reunions d'especialistes en tota Espanya. L'últim d'aquestes trobades es va portar a terme a l'abril d'aquest any, en la localitat de Sigüenza, on es troba una seu de la Universitat d'Alcalá d'Henares.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464