Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CALLOSA D'EN SARRIÀ ES CONVERTEIX EN UN ESP.. A L'ART AMB 'LA I SETMANA D'ART A CALLOSA'

CALLOSA D'EN SARRIÀ ES CONVERTEIX EN UN ESPAI PER A L'ART AMB 'LA I SETMANA D'ART A CALLOSA'


Del 23 al 30 de setembre i el 7 d'octubre es celebrarà en Callosa d'en Sarrià la I Setmana d'Art a Callosa (SAC 2005), organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la localitat, amb la col·laboració del Secretariat de Cultura de la Universitat d'Alacant i la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández.

En la Setmana d'Art, Callosa servirà d'espai per a mostrar diverses intervencions artístiques i performances realitzades per alumnes de la Facultat de Belles Arts d'Altea. Les obres s'exposaran en comerços, bars, locals públics i particulars i a l'aire lliure. Així mateix, s'organitzaran activitats complementàries encaminades a la divulgació de l'art en aquesta localitat de l'interior de la Marina Baixa. Les jornades inclouen una exposició de l'artista alcoià Toni Miró i diverses mostres de gravat, fotografia i diverses tècniques contemporànies. El 7 d'octubre, a les 19 hores, es realitzarà la final i el lliurament de premis del Concurs de Micro-Poesia "Jaume Roig", dirigit per l'escriptor i poeta Joan-Carles Ortega.

Aquestes jornades són una experiència excepcional i innovadora, ja que desenvolupa la part expositiva lliure juntament amb la formativa mitjançant cursets i conferències sobre art contemporani, a càrrec de destacades personalitats i professors d'art.

Per a més informació:

Regidoria de Cultura
Ajuntament de Callosa d'en Sarrià
Tel. 965 880 050

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464