Saltar apartados

JORNADES DE TARDOR A LA SEU UNIVERSITÀRIA DE BIAR


Del 4 de novembre al 3 de desembre de 2005 tindran lloc a la Seu Universitària de Biar les Jornades de Tardor, que inclouen sis cursos: Aspectes pràctics de la gestió del comerç internacional per a les pimes, Teaching and learning in the USA: A professional and academic experience, Internet i turisme, Immigració i ocupació en la província d'Alacant: nous reptes socials i noves perspectives empresarials, Empresaris i directius: algunes reflexions per a qui aspira a ser-ho i Introducció al sistema operatiu GNU/LINUX i el programari lliure. Els cursos, de 2 crèdits de lliure elecció curricular (20 hores), reuneixen professors i especialistes de prestigi, i tenen un preu de 60 euros. El termini de matrícula començarà a partir del 10 d'octubre.

Aspectes pràctics de la gestió del comerç internacional per a la PYME

El curs, coordinat per la professora titular de Dret Internacional Privat de la UA Lydia Esteve González, té com a objectiu oferir als alumnes les eines necessàries per a la instrumentació del comerç internacional, establir les bases jurídiques necessàries per a la gestió del comerç exterior quant a la contractació i la gestió de cobraments i pagaments a l'exterior i analitzar les característiques particulars del comerç exterior des del mercat valencià.

Teaching and learning in the USA: A professional and academic experience

Aquest curs, coordinat pel professor titular de Filologia anglesa de la UA José Belda Medina, pretén formar en l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera aquelles persones interessades (tant estudiants de pregrau com de postgrau), per a treballar als Estats Units i preparar els alumnes en el procés d'informació i sol·licitud per a entrar a formar part del sistema acadèmic i professional dels Estats Units, tant com ajudants com per a la realització de Màsters i Doctorats en USA.

Internet i turisme

El curs, coordinat pel professor titular de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la UA Sergio Luján Mora, està orientat a alumnes de la diplomatura de Turisme o de titulacions relacionades, que vulguen ampliar els seus coneixements sobre l'ús d'Internet com a eina de gestió de viatges i vacances. Els objectius principals d'aquest curs són que l'alumne aprenga les claus d'èxit d'un lloc web orientat a la promoció turística, que conega els principals mecanismes de promoció i venda que s'empren en el sector turístic i siga capaç d'aprofitar els recursos que ofereix Internet per a localitzar informació sobre oferta turística.

Immigració i ocupació en la província d'Alacant: nous reptes socials i noves perspectives empresarials

El curs, coordinat per la professora titular de Sociologia de la UA M. José Rodríguez Jaume, té per objectiu proporcionar un marc analític i conceptual per a estudiar els reptes socioeconòmics, laborals i culturals que la immigració planteja en el nostre entorn més pròxim, a més dels instruments empírics per a identificar els canvis socials que vinculen la ciutadania i la immigració i oferir criteris teòrics per a entendre, contextualitzar i debatre decisions polítiques i accions estratègiques quant a política d'ocupació i immigració.

Empresaris i directius: algunes reflexions per a qui aspira a ser-ho

El curs, coordinat pel professor titular d'Organització d'Empreses de la UA Vicente Sabater Sempere, presenta de forma pràctica els reptes i desafiaments als quals s'enfrontaran els alumnes que acaben els estudis de Ciències Econòmiques i vulguen ocupar la professió de directiu d'empresa.

Introducció al sistema operatiu GNU/LINUX i el programari lliure

El curs, coordinat pel professor titular de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la UA Jorge Calera Rubio, ha estat concebut perquè l'alumne adquirisca la capacitat d'aprendre a usar el sistema operatiu Linux, juntament amb les aplicacions de programari lliure del projecte GNU i, en general, aprendre a realitzar les tasques que habitualment es realitzen amb un ordinador personal: escriure documents, utilitzar el correu electrònic, navegar per Internet, programar càlculs científics, processar imatges, etc.

INFORMACIÓ I MATRICULACIÓ:

Centre Coordinador de Seus Universitàries
Edifici Germà Bernàcer, planta baixa
Tel: 965 90 93 23
Fax: 965 90 38 39

http://www.ua.es/va/estudios/seus/biar/tardor05/tardor.html


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464