Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UNIVERSITAT D'ALACANT ORGANITZA CICLES D..R A CONMEMORAR EL IV CENTENARI DE EL QUIXOT

LA UNIVERSITAT D'ALACANT ORGANITZA CICLES DE CONFERÈNCIES I SEMINARIS PER A CONMEMORAR EL IV CENTENARI DE EL QUIXOT


D'octubre a desembre de 2005 es desenvoluparan 7 cicles de conferències i seminaris organitzats per la Universitat d'Alacant dintre del programa institucional Cervantes i El Quixot. Más de 35 ponents que abordaran la figura del Quixot des de distints punts de vista i s'esperen al voltant de dues mil assistents als actes. Les conferències es desenvolupen en la Sala Polivalent Aifos (Secretariat de Cultura enfront del Paranimf). Així mateix, s'espera incloure altres cicles, com l'organitzat per l'àrea de Filologia francesa, que se celebrarà en pròximes dates.


El Quixot, llibre obert

Del 20 d'octubre al 19 de desembre, tindrà lloc el seminari 'El Quixot, llibre obert', coordinat pel catedràtic de Literatura Espanyola de la UA, Miguel Ángel Lozano. El seminari, també a la sala Aifos, reuneix ponències de professors de Literatura Espanyola de diverses universitats espanyoles, que s'impartiran a les 12.00 h.

Dors Díptic Cartell


I Col·loqui Lucentino de Traducció: La traducció, vehicle del Quixot universal. La didàctica de la traducció en Hispanoamérica

De 14 al 17 de desembre se celebrarà l''I Col·loqui Lucentino de Traducció: La traducció, vehicle del Quixot universal. La didàctica de la traducció en Hispanoamérica' sota l'adreça de Fernando Navarro i Miguel Ángel Vega. Es realitzarà en el Saló d'Actes de l'Aulari II.

Dors dípticDípticCartell


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464