Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL TEATRO UNIVERSITARIO CLASICO DE LA UA RE..'I CERTAMEN DE TEATRE AMATEUR "ESCENA ELDA"

EL TEATRO UNIVERSITARIO CLASICO DE LA UA REP TRES GUARDONS EN L'I CERTAMEN DE TEATRE AMATEUR "ESCENA ELDA"


El Teatro Universitario Clásico, dirigit per Andrés Vinaches, va rebre dissabte passat 12 de novembre tres guardons en l'I Certamen de Teatre Amateur "Escena Elda", celebrat en el teatre Castelar, per la representació de l'obra Lisístrata, de Aristófanes. La companyia universitària es va alçar amb el premi a la Millor Companyia de Teatre, Millor Actriu de Repartiment, que va recaure en Irene García per la seua interpretació de La Corifeo, i el premi a la Millor Direcció.

El Teatro Universitario Clásico, fundat durant el curs acadèmic 2001/02 pel vicerectorat d'Extensió Universitària, ha efectuat més de 20 representacions de Lisístrata en la província d'Alacant i continuaran escenificant-la fins a primers d'abril. Al març de 2006 assistiran a la Mostra de Teatre Grecollatí d'Alcalá d'Henares i, posteriorment, visitaran Madrid, Zaragoza i Sagunt. De moment, segons afirma el director de l'agrupació, estan pendents de dos certàmens competitius que se celebraran pròximament en la localitat castellonenca de L'Alcora i a Xest, València. El Teatro Universitario Clásico durant el present curs acadèmic realitzarà el muntatge de Electra, de Sófocles.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464