Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • AIRES DEL SUD I ACCENT ROCKER AMB CARLOS CHAOUEN AL PARANIMF

AIRES DEL SUD I ACCENT ROCKER AMB CARLOS CHAOUEN AL PARANIMF


El dimarts 17 de gener, a les 20.00 h, el cantautor gadità Carlos Chaouen presentarà al paranimf de la Universitat d'Alacant el seu quart àlbum, 'Totem', un disc que conté 14 cançons plenes de poesia i versos descarats, amb aires del sud i marcat accent rocker. Expert a cantar en distàncies curtes, Carlos Chaouen viu en l'escenari dels menuts locals d'arreu de l'estat, on la gent escolta i les bones cançons arriben a el seu punt àlgid. Carlos Chaouen, que pren el nom artístic de la població del rifenya de Xef-Chaouen (El Marroc), és un artista des que va gravar les seues primeres cançons fa quasi vuit anys. Des de llavors s'ha guanyat el respecte i l'admiració dels seus companys de professió, molts dels quals han interpretat les seues cançons.

La presentació de 'Totem' va ser el senzill 'Agua y horizonte', amb el qual demostra la seua evolució cap a altres ritmes i sons. 'Totem', que inclou cançons com 'Rachas de viento', 'Buscando yerba', 'La vida amurallada', 'Amapola' o 'Te quiero a bocajarro' entre d'altres, acosta al públic un músic que ha assolit el reconeixement de la crítica i el públic, gràcies a un treball constant, mitjançant els nombrosos concerts que l'han dut als més remots punts del país.

'Totem' és Carlos Chaouen en estat pur: signa totes les composicions, s'encarrega de les guitarres acústiques i espanyoles i la seua manera de cantar i elaborar cançons reflecteix una personalitat diferent en el panorama de la música espanyola. Carlos Chaouen duu molt de temps en el món de la música, encara que aquest nou àlbum és el més conegut per la nova edició i distribució de la discogràfica BMG. Treballs anteriors de l'artista són 'Carlos Chaouen' (1998), 'Maldita' (2000) i 'Universo abierto' (2003).

Recollida d'invitacions: sala Aifos


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464