Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL TEATRE UNIVERSITARI CLÀSSIC TRIOMFA EN LA MOSTRA DE TEATRE DE XEST AMB 'LISÍSTRATA'

EL TEATRE UNIVERSITARI CLÀSSIC TRIOMFA EN LA MOSTRA DE TEATRE DE XEST AMB 'LISÍSTRATA'


El Teatro Universitario Clásico, dirigit per Andrés Vinaches, ha obtingut el primer premi al Millor Espectacle i a la Millor Interpretació Femenina (Victoria Orts) en la IX Mostra Nacional de Teatre No Professional de Xest (València), realitzada del 23 d'octubre al 11 de desembre, per l'obra 'Lisístrata', fruit del treball del grup estable universitari durant el curs acadèmic 2004-05. L'acte de lliurament dels premis es va realitzar el passat 11 de desembre.

La nova versió de 'Lisístrata', que va obtenir el passat 12 de novembre els premis a la Millor Companyia de Teatre, Millor Actriu de Repartiment i Millor Direcció en l'I Certamen de Teatre Amateur "Escena Elda", va contar amb la iniciativa dels integrants de Teatro Universitario Clásico, que es van implicar en tots els elements de la producció: vestuari, composició musical, escenografia, disseny del cartell i, fins i tot, un dels alumnes va ocupar la tasca d'ajudant de direcció actoral.

Per al director, un dels atractius principals d'aquesta obra, a part del gran esforç i dedicació dels alumnes, és la música, interpretada pels propis actors. Durant el present curs acadèmic el Teatro Universitario Clásico aquesta efectuant el muntatge de 'Electra', de Sófocles.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464