Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • REEFVIEWS VA FER LLIURAMENT DELS PREMIS E C..AR EL SEU NOVÈ NOMBRE PER A ACOMIADAR L'ANY

REEFVIEWS VA FER LLIURAMENT DELS PREMIS E COM I VA PRESENTAR EL SEU NOVÈ NOMBRE PER A ACOMIADAR L'ANY


El vicerector d'Extensió Universitària, Jesús Pradells, va ser l'encarregat de fer lliurament dels III Premis d'Innovació Comunicativa amb que la revista digital Reefviews recompensa les millors propostes presentades en categoria de Cartell. L'acte va tenir lloc en el Saló d'Actes de la Politècnica, en la Universitat d'Alacant, i va contar també amb una conferència sobre "Publicitat en Internet", a càrrec de Guillermo López, professor de Periodisme de la Universitat de València.
Quant als guardons que es van atorgar, el jurat va fallar el primer premi, valorat en 500 euros i diploma, en el treball "Orfes", de Rocío Núñez i María Victoria Orruño, alumnes de la Universitat d'Alacant, que van enviar la seua proposta des de Gran Bretanya, on estudien la seua beca Erasmus. Van ser les seues familiars, en el seu nom, qui es van encarregar de recollir el guardó. "Orfes" és una campanya de sensibilització sobre el problema de la conciliació de la vida laboral i la família.
El segon premi, dotat amb 350 euros va ser per a Carlos Manuel Martínez amb "No sense el meu cotxe", i i tercer premi es va atorgar a Ana García Colomina amb "Tu passes de tot...el teu cos no".
El mateix dia, en la Fnac Bulevard d'Alacant, l'equip de Reefviews va presentar el nou nombre de la revista digital, carregat de sorpreses i novetats, per a acomiadar l'any.
Per a més informació, la revista pot visitar-se en www.reefviews.com.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464