Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CURS GRATUÏT DE VALENCIÀ PER A ESTRANGERS A LA SEU D'ALACANT

CURS GRATUÏT DE VALENCIÀ PER A ESTRANGERS A LA SEU D'ALACANT


La Universitat d'Alacant organitza la tercera edició dels cursos de Valencià per a Estrangers, que tindrà lloc, a la Seu d'Alacant, del 7 de febrer al 25 de maig, dimarts i dijous, de 20.00 a 22.00 h. La inscripció, que és gratuïta, s'ha de fer a la Seu d'Alacant.

Aquesta edició correspon al nivell Elemental i és una continuació del nivell més bàsic que la Universitat d'Alacant va organitzar en dues edicions durant l'any 2005 i pel qual han passat més de 60 alumnes. Aquest curs, amb una metodologia eminentment pràctica, pretén oferir als estrangers els instruments lingüístics bàsics per a facilitar-los la integració en la societat valenciana, especialment en qüestions relatives a la vida quotidiana i al suport als fills en els treballs escolars. Els continguts es refereixen, bàsicament, als usos socials i adquisició de vocabulari elemental relacionat amb salut, educació, treball, etc.

El curs està organitzat pel Vicerectorat d'Extensió Universitària amb la col·laboració de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. L'organització tècnica correspon al Secretariat de Promoció del Valencià.

Més informació en:
http://www.ua.es/spv/formacio/diptic_estrangers_SEU06.pdf


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464