Saltar apartados

EXHIBICIÓ D'ARTS MARCIALES EN EL MUA


El pati del MUA acollirà, els dies 2, 9 i 16 de febrer, el tatami sobre el qual es realitzin les exhibicions de Chi Kung, Tai Chi i Kung Fu, tres disciplines orientals a cavall entre les arts marciales, l'equilibri físic i mental i la medicina xinesa.
L'encarregat de les exhibicions serà José Luis Sala, monitor d'arts marciales de la Universitat d'Alacant, que contarà amb el suport de diversos dels seus alumnes dels cursos que s'imparteixen des del Secretariat d'Esports de la UA. Les exhibicions començaran amb una part teòrica en la qual s'explicarà la diferència entre les tres disciplines, a la qual seguirà una mostra per part dels experts, i acabarà amb una part pràctica en la qual podran participar tots els assistents.
Especialment dirigida a escolars i alumnes d'instituts, aquestes exhibicions s'emmarquen dintre del Mes d'Orient que se celebra en el MUA i que ha estat concebut a partir de l'exposició titulada El llegat de Saraku.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464