Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UA CELEBRA EL MES DEL JAPÓ AMB UNA EXPOS..GAS I EXHIBICIONS D'ARTS MARCIALS EN EL MUA

LA UA CELEBRA EL MES DEL JAPÓ AMB UNA EXPOSICIÓ DE MANGAS I EXHIBICIONS D'ARTS MARCIALS EN EL MUA


El divendres 27 de gener s'inaugura en la Sala Altamira del MUA una exposició de mangas japonesos, pertanyents a la col·lecció de Raúl Rodríguez. La mostra, que es podrà visitar fins al 18 de febrer, s'emmarca en l'exposició El llegat de Sharaku. Art contemporani japonès, i reuneix les millors obres dels autors més emblemàtics del gènere com Dragonball, de Akira Toriyama, Malsons, de Shirow Masamune, Video Girl Ai, de Masakazu Katsura, Silent Mobious, de Kia Asamiya, Gunm, de Yukito Kishiro, Ranma 1/2, de Rumiko Takahashi, Astroboy, de Osamu Tezuka, Nausicaa, de Hayao Miyazaki, Mazinger Z, de Go Nagai, Ah! Megami sama, de Kosuke Fujishima i Kimagure Orange Road, de Izumi Matsumoto, entre altres. En l'exposició també s'exhibiran les pel·lícules d'animació manga Akira, de Katsuhiro Otomo, i Ghost in the shell, de Shirow Masamune.

Arts marcials
A més, els dies 2, 9 i 16 de febrer, a les 11.30 hores, es realitzaran en el pati del MUA exhibicions d'arts marcials a càrrec de José Luis Sala, monitor de Tai Chi del Secretariat d'Esports de la UA.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464