Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UA OBRI LÍNIES DE COL·LABORACIÓ AMB PROP DE 25 EMPRESES DE DIVERSOS SECTORS

LA UA OBRI LÍNIES DE COL·LABORACIÓ AMB PROP DE 25 EMPRESES DE DIVERSOS SECTORS


La Universitat d'Alacant ha obert línies de col·laboració futura amb prop de 25 empreses, després de la participació de representants seus en un programa de trobades entre empresaris i investigadors de la UA, per a valorar possibles acords en iniciatives d'investigació i desenvolupament.

Aquestes trobades, organitzades pel Secretariat de Transferència de Tecnologia del Vicerectorat d'Investigació i la Fundació Empresa-Universitat (Fundeun), es van iniciar el 13 de desembre i han constat de cinc sessions, amb una mitjana de cinc empreses assistents per sessió, l'última de les quals s'ha desenvolupat aquest matí. Per part de la Universitat, hi han participat pràcticament tots els departaments de la Facultat de Ciències i de la Politècnica Superior. Cada sessió, celebrada en forma de taula redona, ha estat dedicada a un sector específic: plàstic i cautxú, robòtica i TIC, marbre i construcció, quimicocosmètic i tèxtil i calçat.

A part de qüestions específiques de cada sector, diverses empreses de sectors diferents s'han interessat pel reciclatge de residus. Segons informa Rafael Muñoz, director del Secretariat de Transferència de Tecnologia, "En totes les taules rodones les empreses s'han mostrat molt interessades, amb compromisos per a posteriors reunions més personalitzades. De cadascuna d'aquestes cinc taules redones han sorgit un parell de segones reunions. La meua valoració és molt positiva; aquestes trobades s'han de repetir i centrar els temes que cal debatre-hi, per a dissenyar col·laboracions més directes i més immediates".

Aquest programa de trobades ha tingut lloc en el marc de CIENCIATEC, un conjunt d'activitats de divulgació de la ciència i la transferència de tecnologia que, des de novembre, desenvolupa la UA.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464