Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • "MOSTRARI", I MOSTRA DE DOCUMENTAL UNIVERSITARI EUROPEU A ALACANT

"MOSTRARI", I MOSTRA DE DOCUMENTAL UNIVERSITARI EUROPEU A ALACANT


La Universitat d'Alacant ha convocat "Mostrari", I Mostra de Documental Europeu Universitari, que tindrà lloc del 9 al 12 de maig de 2006. "Mostrari" està obert a tots els documentals de temàtica social, amb producció o direcció vinculades a alguna institució universitària o de grau superior. La durada dels documentals ha de situar-se entre 20 i 120 minuts i la finalització d'aquests ha de ser posterior a l'1 de gener de 2004.

"Mostrari" és una invitació a contemplar altres mirades. És el primer festival d'aquestes característiques que té lloc a Europa i naix amb el doble objectiu de crear un nou espai d'exhibició d'aquest tipus de documentals, tan difícils de veure en els circuits comercials, i de donar suport als joves creadors i a les institucions que els protegeixen. Amb aquesta finalitat, "Mostrari" lliura dos guardons: un serà concedit per un jurat integrat per personalitats de reconegut prestigi i experts en documentals i dotat amb 3.000 euros; l'altre, que es lliurarà a la pel·lícula més votada pel públic assistent a les projeccions, rebrà 2.000 euros.

En "Mostrari" es podran veure les pel·lícules seleccionades i alhora conèixer els productors, realitzadors i experts en la matèria. En paral·lel, tindrà lloc un cicle dedicat al documental europeu dels orígens.

El termini d'inscripció finalitza el 15 de març. Si voleu més informació sobre les condicions de participació, consulteu la pàgina www.tallercine.ua.es/mostrari o contacteu amb l'organització, a través de l'adreçá mostrari@ua.es.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464