Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • RAMON CARDO IMPARTIRÀ EL PRIMER TALLER DE JAZZ DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

RAMON CARDO IMPARTIRÀ EL PRIMER TALLER DE JAZZ DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT


Conèixer les formes tradicionals del jazz però també la innovació i les últimes apostes de les big bands jazz, la sonoritat dels combos, l'articulació del swing i la rítmica jazzística, en definitiva, comprendre el jazz com un llenguatge musical nou és l'objectiu del taller de jazz que ha organitzat el Vicerectorat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant. La matrícula acabarà el 8 de març.

Sota la direcció de Ramon Cardo, un dels referents jazzístics espanyols, el taller de jazz es desenvoluparà del 16 de març a l'1 de juny, amb una durada de 24 hores lectives. El concert de clausura tindrà lloc el divendres 2 de juny.

El Taller s'adreça a estudiants de música o persones amb coneixements musicals mitjans. Segons Cardo, "Encara que el curs s'assenta sobre les bases sòlides i els estàndards de l'ensenyament i pràctica del jazz, s'hi aplicarà una metodologia d'ensenyament musical totalment innovadora, basada en la pràctica a l'instant".

Creador de més d'una dotzena de formacions arreu de l'estat, especialment al País Valencià, el treball de Ramon Cardo "Per l'altra banda" (R. Cardo Big Band) va ser considerat al 2003 el millor disc de l'any. Ha treballat amb músics de primeríssima fila com ara Tete Montoliu, Jack Walratz o Dave Liebman, i amb l'Orquestra de Cambra del Teatre Lliure, la Simfònica de Granada o l'Orquestra Nacional. La seua discografia inclou una trentena de títols.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464