Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ABSURDA COMÈDIA SOBRE EL MÓN DEL FUTBOL EN EL PARANIMF

ABSURDA COMÈDIA SOBRE EL MÓN DEL FUTBOL EN EL PARANIMF


Sinverso Teatre presenta el 16 de març, a les 12 hores, en el Paranimf una absurda obra teatral d'humor gestual sobre el món del futbol: ¿Por qué lo llaman fútbol cuando quieren decir furbol? Els personatges, creats a partir d'un clown, es troben tant en el terreny de joc com en les graderies durant el partit. L'obra és un petit retrat social de la cultura existent entorn del futbol contada sense complexos ni ambició exemplaritzant. És només una picada d'ullet a l'espectador que podrà gaudir i pensar en el món amb el qual conviu diàriament.

La companyia
Sinverso Teatro neix a Madrid en 2003 en el Real Escola Superior d'Art Dramàtic amb un objectiu essencial: fer un teatre de qualitat per a tot tipus de públic. Pablo Alonso, Fran Bueno, Carlos Enri, Jesús Mateos, Javier Mediavilla, Aurelio Trillo i Miguel Uribe són els components de Sinverso Teatre. La direcció de l'espectacle està avalada pel prestigiós actor Mark Nef, actor de la companyia Yllana Teatro, i amb l'entrenament d'actors del conegut Gabriel Chamé, component del Cirque du Soleil.

Recollida d'invitacions: Sala Aifos


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464