Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UNIVERSITAT D'ALACANT ACULL LA 4A TROBAD..E SECUNDÀRIA I BATXILLERAT AQUEST DIVENDRES

LA UNIVERSITAT D'ALACANT ACULL LA 4A TROBADA DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT AQUEST DIVENDRES


Aquest divendres 31 de març, de 10 a 14 hores, tindrà lloc al Museu de la Universitat d'Alacant la 4a Trobada de Secundària i Batxillerat de l'Alacantí, que preveu reunir més de 1.300 alumnes dels instituts de la ciutat d'Alacant i comarca de l'Alacantí que estudien en programes d'ensenyament en valencià.

La Trobada començarà amb la realització de debats de ciència, tallers de física i química, de políedres, de prevenció de la violència de gènere, de teatre i música, d'actituds lingüístiques, etc. Així mateix hi haurà exposicions de pintura de gran format i de disseny assistit per ordinador, entre d'altres, i emissió de treballs multimèdia, documentals i curts realitzats per l'alumnat dels centres.

En la cloenda, en què està prevista la intervenció del rector de la Universitat d'Alacant, Ignasi Jiménez Raneda, i de representants de la Federació Escola Valenciana, es lliuraran els Premis Sambori de Narrativa en Valencià de l'Alacantí.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464