Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LLIBRES LLIURES A LA SEU. Intercanvia llibres. Llig a la terrassa de la Seu

LLIBRES LLIURES A LA SEU. Intercanvia llibres. Llig a la terrassa de la Seu


ALLIBERA LLIBRES. INTERCANVIA LLIBRES

L'alliberament de llibres (bookcrossing) és un moviment internacional que promou l'alliberament desinteressat de llibres en un lloc accessible al públic amb l'esperança que algú els reculla, llija i mantinga en circulació, alliberant, al seu torn, aquest o un altre llibre.

Ara pots participar en aquest gran joc. Vine a la tercera planta de la Seu i en una prestatgeria podràs triar entre els llibres que hi trobaràs i deixar els que vulgues. Perquè circulen. També pots deixar un missatge per a demanar un llibre que t'interesse, perquè una altra persona te'l busque. Allibera els llibres. Trau-los de les seues llibreries. Regala'ls llibertat. De dilluns a dissabte, en l'horari habitual de la Seu.

bookcrossing.com


VINE A LLEGIR A LA TERRASSA DE LA SEU

Els llibres alliberats te'ls pots portar a casa, tornar-los a portar, alliberar-los en un altre punt. Però, si t'abelleix, aquests llibres, o els que tu vulgues, pots llegir-los a la TERRASSA DE LA SEU, en una hamaca o en una cadira, al sol, enfront del Mediterrani. Cada dia d'11 a 17 hores.


CIVISME, LLIBRES I VOLUNTARIAT CULTURAL

Alliberar i intercanviar llibres és un alt signe de civisme, per això és una pràctica que està triomfant en molts llocs. Ja era hora que Alacant se sumara a aquests moviments. La idea de la posada en funcionament i els serveis de manteniment és, en si, una mostra més del voluntariat cultural que es desenvolupa a LA SEU gràcies a l'esforç altruista d'homes i dones del CLUB EUCONET de LA UNIVERSITAT PERMANENT DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT.


Seu Ciutat d'Alacant. C/ Ramón y Cajal, 4. Alacant.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464