Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • POT DE PLOM TEATRE PRESENTA AL PARANIMF L'HILARANT ESPECTACLE 'EL CHOU'

POT DE PLOM TEATRE PRESENTA AL PARANIMF L'HILARANT ESPECTACLE 'EL CHOU'


El pròxim 29 de març, a les 20.00 h, el paranimf acollirà l'actuació "El Chou", de Pot de Plom Teatre, dirigida per Xavi Castillo. La companyia de teatre alcoiana Pot de Plom, coneguda en tot el país per les seues funcions satíriques o, com ells diuen, d'"un teatre còmic, dinàmic i popular", es defineix pel seu estil de crítica social.

En aquesta ocasió presenten "El Chou", una hilarant sàtira, amb personatges com Jordiet Llopis, el senyor Paco, el vellet "jo no recorde...", el papa, etc. El públic podrà veure l'última aventura de Jordiet Llopis (un personatge clàssic de Pot de Plom), que, en aquesta ocasió, viatjarà a València i s'embolicarà en la festa de la Copa de l'Amèrica.

Pot de Plom és una companyia que té seu a Alcoi i treballa en propostes de creació pròpia, en què busca una fórmula de teatre còmic, dinàmic i popular. Altres obres de Pot de Plom són 'Pànic al Centenari', 'Jordiet contraataca', 'La vengansa', 'The best of Jordiet', 'Històries medievals' i 'L'estrany viatge'.

Venda d'entrades: Llibreria Compas, Servicam, FNAC, Consell de la Joventut d'Alacant (Centre 14) i una hora abans al Paranimf.

Preu: 3 ?


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464