Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 2000 PERSONES HAN ASSISTIT A LES PROJECCIONS DEL CINEMA EN VALENCIÀ

2000 PERSONES HAN ASSISTIT A LES PROJECCIONS DEL CINEMA EN VALENCIÀ


La iniciativa del Cinema en Valencià, l'objectiu de la qual és la projecció de pel·lícules de gran èxit en taquilla doblades a valencià, s'ha consolidat en aquesta segona convocatòria amb un gran èxit de públic. Al voltant de 500 persones han assistit a les projeccions de King Kong, de Peter Jackson el passat 9 de març i Oliver Twist, de Roman Polanski, el 23 de març, realitzades en els cinemes ABC Gran Via. Els 500 assistents se sumen als 1500 de la primera edició, en la qual es van exhibir els films Charlie i la fàbrica de xocolata, de Tim Burton (12 gener); Star wars III. La venjança dels Sith, de George Lucas (26 gener); Harry Potter i el calze de foc (9 febrer), i La vida secreta dels paraules (23 febrer), d'Isabel Coixet. L'última pel·lícula del segon cicle, Fràgils, de Jaume Balagueró, es projectarà el pròxim 6 d'abril a les 19.45 hores. El programa Cinema en Valencià es reprendrà el pròxim curs acadèmic.

Fràgils
Després de l'èxit internacional de Darkness, Jaume Balagueró torna a tractar l'essència de la por amb un altre relat fosc i aterridor. Interpretada por Calista Flockhart (Amy), Richard Roxburgh (Robert) i Elena Amaya (Helen), la pel·lícula compta amb el guió de Jordi Galcerán i el director mateix. La pel·lícula narra la història de Amy, una jove infermera de Londres que arriba a l'hospital infantil de Mercy Falls per ajudar a fer el trasllat. Allí es troba que els nens estan nerviosos i espantats. Alguns d'ells parlen d'una presència estranya, "la noia mecànica", que viu a la tercera planta. En aquest pis, tancat més de quaranta anys enrere, s'hi amaga un terrible secret.

Entrada gratuïta amb la TIU o amb invitació. Reduïda per al públic en general. Recollida d'invitacions als PIC, Consell de la Joventut i Seu d'Alacant.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464