Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • COMENCEN LES SESSIONS FORMATIVES SOBRE GEST..PER AL VOLUNTARIAT D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA

COMENCEN LES SESSIONS FORMATIVES SOBRE GESTIÓ CULTURAL PER AL VOLUNTARIAT D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA


Durant els dies 6 i 7 d'abril, es duran a terme les sessions formatives per al voluntariat sociocultural del Secretariat de Cultura, el qual inclou actualment 60 estudiants universitaris. Les sessions formatives comptaran amb la participació de Carles Monclús i Toni Puig, que tractaran diverses qüestions relacionades amb la gestió cultural, com ara la programació, l'avaluació, la comunicació i altres conceptes d'interès. El dia 6, la sessió començarà a les 09.45 h i el 7 a partir de les 10.00 h, a l'Aula Ernest Lluch de la Facultat d'Econòmiques.

Carles Monclús combina l'animació cultural des de dues facetes: la gestió i la docència. Encara que actualment és director de l'IES "Jordi de Sant Jordi" de València, ha coordinat seminaris sobre gestió i animació sociocultural i és un dels responsables d'activar els estudis i el treball en xarxa en aquest àmbit al País Valencià. En la sessió de treball per a voluntaris culturals, explicarà els conceptes bàsics de la gestió cultural i n'analitzarà les diverses facetes (idea de cultura, programació, comunicació, avaluació).

Toni Puig va formar part de l'equip fundador de la revista Ajoblanco, col·labora amb les escoles de renovació pedagògica, va crear el Departament per als Joves de l'Ajuntament de Barcelona, on treballa en el sector associatiu cívic i dirigeix la revista de l'organització. A més és assessor de comunicació i va col·laborar amb el Forum Universal de les Cultures Barcelona 2004, professor de Màrqueting en l'Institut de Direcció i Gestió Pública de ESADE, assessor per a la creativitat i la innovació del sector administratiu i associatiu a Espanya i l'Amèrica Llatina, autor de llibres com La comunicación municipal cómplice con los ciudadanos. En la sessió de treball que impartirà en el marc del programa de voluntariat cultural del Secretariat de Cultura de la UA, aprofundirà en idees com la marca, la difusió o la comunicació de la cultura, entre d'altres.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464