Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • GRANS ÈXITS DELS 90 EN VERSIÓ ACÚSTICA, AMB SAGI REI AL PARANIMF

GRANS ÈXITS DELS 90 EN VERSIÓ ACÚSTICA, AMB SAGI REI AL PARANIMF


Sagi Rei, el conegut artista israelià que arrasa en les llistes d'èxits, presentarà el dimecres 3 de maig, a les 20.00 h i al paranimf, el seu últim disc Dance Acoustic Chill, un treball que reuneix versions acústiques de temes que van arribar els primers llocs de les llistes d'èxits durant la dècada dels 90. "Your loving arms" (Billie Ray Martin), "All around the world" (Llisa Stansfield), "Freed from desire" (Gala) i "Right in the night" (Jam & Spoon) són alguns dels temes inclosos en l'àlbum. El caràcter intimista de Sagi i la seua esplèndida i versàtil veu formen la comunió perfecta amb els instruments acústics.

Després de passar l'adolescència al seu país d'origen, Sagi decideix realitzar un viatge per les principals capitals europees, on es troba amb una nova realitat sociocultural. A mitjan dels a90, arriba a Itàlia, on pren consciència de les capacitats musicals i artístiques que té. En aquell país, finalment, té l'oportunitat de dedicar-se a la música de manera professional.

Sagi entra a formar part d'un cor gospel a Milà, amb el qual viatja per tot Itàlia. Paral·lelament, comença la seua carrera com a cantant solista, que el durà a actuar als principals locals del nord d'Itàlia. És precisament en un d'aquests locals on crida l'atenció de Cristian Piccinelli, productor reconegut internacionalment que l'introdueix en el món de la música dance i el presenta a productors com Mario Fargetta (per a qui interpreta "People On The Beat"), Diego Abaribi i Mauro Marcolin (propietari també del segell Melodica). D'aquesta última trobada, naix la idea de crear un projecte innovador que case les dues facetes que constitueixen el bagatge artístic de Sagi Rei: el pop i el dance.

Invitacions: sala Aifos i Cadena 100 d'Alacant


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464