Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL JUGADOR DEL BARÇA OLEGUER PRESENTA 'CAMÍ D'ÍTACA' A LA SEU D'ALACANT

EL JUGADOR DEL BARÇA OLEGUER PRESENTA 'CAMÍ D'ÍTACA' A LA SEU D'ALACANT


El dimecres 7 de juny, a les 18 hores, Oleguer Presas, jugador del Barça, presenta el seu primer llibre, 'Camí d'Ítaca' a la Seu d'Alacant. En la presentació del llibre intervindran el president de la Cívica, Josep Lluís Martos, el president d'Escola Valenciana, Diego Gómez, i els dos autors del llibre, Roc Casagran i Oleguer Presas. Així mateix, el grup xixonenc Mugroman, del Col·lectiu de Músics en Valencià, amenitzarà l'acte amb algunes de les seues cançons.

Oleguer, en aquest llibre, ens permet posar-nos en la seua pell durant les 24 hores de celebració de la lliga 2004-05 que va guanyar el Barça.
El jugador ens deixa entrar als vestidors del camp del Llevant just després d'haver guanyat el títol, fer amb ell la passejada triomfal per Barcelona dalt de l'autocar descobert del club i sentir els seus nervis i la seua emoció minuts abans d'eixir al camp en el moment de fer els parlaments. Alhora, ens convida a compartir les seues inquietuds, denuncia sense complexos allò que creu que no funciona en aquesta societat, i reivindica la importància de pensar sempre col·lectivament.

L'acte està organitzat per l'Associació Cívica per la Normalització del Valencià - Federació Escola Valenciana amb la col·laboració del Vicerectorat d'Extensió Universitària i el Secretariat de Cultura de la Universitat d'Alacant i la llibreria 80 Mundos.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464