Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA SALA AIFOS EXPOSA UNA MOSTRA SOBRE ELS DRETS DELS TREBALLADORS

LA SALA AIFOS EXPOSA UNA MOSTRA SOBRE ELS DRETS DELS TREBALLADORS


El 5 de maig, a les 20 hores, s'inaugura en la sala Aifos la mostra Els drets dels treballadors, dels artistes Pablo Bellot i Eduardo Infant, que reuneix una instal·lació conjunta amb al voltant de 100 dibuixos de menut i gran format. L'exposició forma part de les mostres que, juntament amb el Consell de la Joventut d'Alacant, està realitzant el Vicerectorat d'Extensió Universitària, el Secretariat de Cultura i la Fundació General de la UA. Són mostres de carácter social on artistes joves utilitzen el seu enginy davant les demandes que exigeix la societat. Anteriormente es va tractar el tema dels drets humanus i els drets de la dona.

En aquesta tercera exposició, la temàtica general és el dret dels treballadors des d'una òptica artística i conceptual molt personal. Per a un dels autors, el jove alacantí i llicenciat en Belles Arts Pablo Bellot, en la mostra "he volgut transmetre d'una manera honesta la meua pròpia visió sobre aquesta temàtica, sense moralinas". La instal·lació que planteja Bellot, Mini yo S.L., configurada per dibuixos realitzats amb la tècnica de tinta i acrílic sobre paper, tracta de reflexionar "sobre l'artista jutjat com un paràsit en la societat, i planteja la pregunta "què és més important, una persona que està ficada en el sistema o un lliurepensador que crea?". Segons Bellot, els seus treballs pretenen que cadascun "puga interpretar-los des del seu propi punt de vista", i realitza una especial èmfasi en la "reflexió irònica i absurda sobre que l'Estat puga ser el mecenes de l'artista".

Eduardo Infante presenta Tengo una vida, una sèrie de dibuixos al pastís realitzats sobre el suport de material d'oficina. Infant reflexiona sobre les aspiracions de felicitat i la capacitat d'enfrontar-se amb el ritme quotidià, en el qual els nostres anhels queden atrapats entre la rutina del treball i l'oci improductiu.

Sala Aifos. Fins al 31 de maig


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464