Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UA CREA UN REGISTRE DE DE GRUPS UNIVERSITARIS DE POP-ROCK I ALTRES ESTILS MUSICALS

LA UA CREA UN REGISTRE DE DE GRUPS UNIVERSITARIS DE POP-ROCK I ALTRES ESTILS MUSICALS


El 25 de maig, a partir de les 20 hores en l'amfiteatre del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA), els grups de pop-rock de la UA Silvergara, Applejack, Fartones, Nexe i Injured tocaran en una nova edició de Toca, Toca. Els Concerts Joves de la UA per a presentar el nou registre de grups universitaris alacantins emergents, que la UA ha constituït per a promocionar la seua música mitjançant una sèrie de concerts que es realitzaran d'octubre a maig.

Difusió de valors emergents

El Vicerectorat d'Extensió Universitària, l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig i el Consell d'Alumnes, amb la col·laboració de les universitats valencianes, van organitzar Toca, toca. Els concerts joves de la UA, una proposta que té com objectius potenciar la difusió dels valors emergents i oferir les millors actuacions musicals, tant nacionals com internacionals, a un públic variat que demanda, cada vegada amb més força, alternatives d'oci de reconeguda qualitat. El primer concert es va celebrar el 23 de març en la sala de concerts de Sant Vicent del Raspeig Nave 8, amb les actuacions dels grups alacantins Four Room's i Nexe.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464