Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UA ORGANITZA ACTIVITATS DE MÚSICA, DANSA..LS I ATRACCIONS DURANT EL DIUMENGE CULTURAL

LA UA ORGANITZA ACTIVITATS DE MÚSICA, DANSA, TALLERS INFANTILS I ATRACCIONS DURANT EL DIUMENGE CULTURAL


El diumenge 4 de juny, la Universitat d'Alacant (UA) celebrarà, d'11.00 h a 21.00 h, la jornada de portes obertes Diumenge Cultural, que comptarà amb un gran nombre d'activitats enfocades a l'esbargiment de la família i els més menuts. Concerts de bandes musicals de les localitats on hi ha seus universitàries, tallers de disfresses, titelles, jocs malabars, pallassos i dibuix, contacontes, jocs populars, castells unflables, Machine Dance, exposicions, un trenet que recorrerà el campus i la representació de dansa contemporània Tempo de Mozart, a càrrec de la companyia Chircovskii Dance Project, seran les múltiples propostes que la UA ha programat per a aquesta data.

Aquest esdeveniment s'emmarca en el projecte institucional Seus, 10 anys de docència, formació i cultura, una exposició que recull el patrimoni artístic, etnogràfic i cultural de les localitats on estan radicades les seus universitàries (Alacant, Benissa, Biar, Cocentaina La Nucia, Oriola, Villena, Xixona i l'Havana), que es pot visitar al Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) fins al 26 de juny.

Bandes de música

De les 11.00 h a les 14.15 h, hi haurà l'àmplia i variada oferta d'activitats amb els concerts de les bandes de música Societat Musical "L'Esperança" de Sant Vicent del Raspeig, la Unión Lírica Orcelitana (Oriola), l'Agrupació Artísticomusical "El Treball" de Xixona, la Unió Musical de La Nucia i la Banda Municipal de Villena. Els concerts es reprendran a partir des de les 18.00 h, fins a les 21.00 h, amb els concerts de la Banda Juvenil de la Societat Lírica i Musical de Benissa, la Societat Unió Musical de Biar i la Banda Simfònica Municipal d'Alacant.

Tallers infantils i animació cultural

Paral·lelament als concerts, d'11.00 h a 14.00 h, es desenvoluparan al MUA els tallers infantils de disfresses de moros i cristians, titelles, jocs malabars, a més de contacontes i jocs populars. De 13.00 h a 18.00 h, es duran a terme diverses activitats d'animació cultural com la Caseta dels Contes de la fada Quincallera (al costat d'Infermeria), a càrrec de Papallona Teatre, una petita caseta de fusta, on els xiquets podran escoltar contes de mà de personatges de fantasia. De 14.00 h a 17.00 h, voltaran per la Universitat grups de pallassos i de jocs malabars. Així mateix, al llarg de la jornada, qui vulga podrà realitzar l'activitat Dance Machine, una nova forma d'esport que consisteix a seguir una coreografia que apareix en una pantalla sobre una plataforma metàl·lica o catifa de ball.

Castells unflables i tallers vespertins

A partir de les 17.00 h, els xiquets podran gaudir dels castells unflables, que s'instal·laran al pati del MUA. A més d'aquestes atraccions, al mateix espai s'impartirà un taller de clown per a xiquets, en el qual a través de jocs i improvisacions podran aproximar-se a emocions com ara la tendresa i el riure i reflexionar sobre valors com el respecte i el treball en grup. Un altre dels tallers que es farà és el de dibuix, on els xiquets, després de veure les exposicions del MUA, realitzaran un mural col·lectiu sobre els elements patrimonials dels diversos municipis.

Dansa contemporània

A les 16.30 h, al paranimf de la UA acollirà l'actuació Tempo de Mozart, que ha realitzat la companyia Chircovskii Dance Project, amb el patrocini del Vicerectorat d'Extensió Universitària. L'obra, una creació colorista en la qual se succeeixen peces del compositor austríac, es basa en la idea de la creació artística, en la manera de sorgir l'harmonia de les notes desordenades i independents, la creació, la bellesa, la música. En l'obra hi ha personatges reals i ficticis, escenes imaginades, suggerides i temporals.


Accés lliure a totes les activitats
Els restaurants estaran oberts amb menú a preu universitari


Més informació
Punt d'Informació Cultural (PIC)
Tel. 965 90 37 25

Museu de la Universitat d'Alacant (MUA)
Tel. 965 90 94 66


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464