Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UNIVERSITAT D'ALACANT PRESENTA ELS CURSOS D'ESTIU DE VILLENA

LA UNIVERSITAT D'ALACANT PRESENTA ELS CURSOS D'ESTIU DE VILLENA


El divendres 12 de maig, a les 11.30 hores, el rector de la Universitat d'Alacant (UA), Ignacio Jiménez Raneda, el vicerector d'Extensió Universitària, Jesús Pradells, i l'alcaldessa de Villena, Vicenta Tortosa, presenten els Cursos d'Estiu de Villena en l'Ajuntament de la localitat alacantina. Els Cursos d'Estiu de Villena es desenvoluparan durant el mes de juliol de 2006 en la Seu Universitària situada en aquest municipi i se sumen a l'oferta de Cursos d'Estiu de la UA, sent l'última seu en incorporar-se.

Enguany presenta una oferta àmplia i variada que inclou 11 cursos de diferent temàtica: un taller de dansa contemporània, una aproximació a la cultura romanesa, un cicle de cinema europeu, direcció de banda o un curs dedicat a la societat de la informació i les noves tecnologies seran algunes de les opcions d'aquest divers ventall.

La matrícula dels cursos, dotats amb 2 crèdits de lliure configuració i 20 hores docents, té un preu de 60 ?. La matrícula es podrà efectuar des del formulari electrònic disponible en la web dels cursos, telefònicament cridant al Centre Coordinador de Seus (965 90 93 23) o a la Seu Universitària, o de manera presencial en el Centre Coordinador de Seus (Universitat d'Alacant, edifici Germà Bernàcer) o en l'oficina administrativa de la Seu de Villena.

Més informació:

http://www.ua.es/es/estudios/seus/villena/verano06/index.html


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464