Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UNIVERSITAT D'ALACANT PRESENTA LA SEUA OFERTA DE CURSOS D'ESTIU

LA UNIVERSITAT D'ALACANT PRESENTA LA SEUA OFERTA DE CURSOS D'ESTIU


Entre els múltiples objectius de la Universitat éstá l'oferir una formació complementària de qualitat, així com difondre els coneixements que s'originen en l'àmbit de la institució acadèmica. Amb aquesta inquietud va nàixer el programa de Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant que s'ha convertit en un referent dins de l'oferta d'estiu de les universitats espanyoles i les activitats de les quals es desenvolupen en el campus universitari, sota el nom d'Universitat d'Estiu Rafael Altamira, i en les diferents seus que la Universitat té en la província.

Com cada any, s'ofereixen cursos d'actualitat i interès que abasten diverses àrees de coneixement amb un marcat caràcter multidisciplinar. La participació de professorat d'altres institucions i àmbits professionals s'uneix a la de l'equip docent de la Universitat d'Alacant, i comparteix altres experiències. Com novetat enguany, s'imparteixen cursos en anglès, amb el propòsit d'avançar en la internacionalització de la nostra universitat i satisfer la creixent demanda cultural de la població estrangera que resideix en la nostra comunitat.

El programa es compon de 50 cursos en total, 25 en el marc de la Universitat d'Estiu Rafael Altamira i la resta en les seus de Biar, Cocentaina, la Marina, Oriola i Villena. Els cursos, que tenen lloc al llarg del mes de juliol, estàn dirigits a estudiants i llicenciats de la Universitat d'Alacant així com a totes aquelles persones que des d'altres universitats o des de diferents àmbits professionals s'interessen per la formació permanent. L'oferta acadèmica es complementa amb activitats culturals que fan compatible la formació amb un gaudi enriquidor per al desenvolupament intel·lectual i humà. Els cursos s'inclouen en la programació d'estiu de la Xarxa d'Universitats Institut Joan Lluís Vives i conten també amb el reconeixement d'hores de formació per al professorat que avala l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant.

Tota la informació està a la disposició del públic interessat accedint a la web de la Universitat d'Alacant. El termini de matrícula està ja obert.

http://univerano.ua.es/

Presentació: MUA, 11 de maig, 11 hores.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464