Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • TROBADA CULTURAL I INTERCANVI DE CONEIXEMENTS EN ELS CURSOS D'ESTIU DE LA UA

TROBADA CULTURAL I INTERCANVI DE CONEIXEMENTS EN ELS CURSOS D'ESTIU DE LA UA


Els cursos d'estiu de la Universitat Alacant constitueixen un important punt de trobada multicultural i d'intercanvi acadèmic entre professorar, alumnes i professionals. Els diversos orígens dels alumnes i el professorat que enguany participaran en els cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant és un dels atractius més valorats per l'alumnat.

La participació d'alumnes de diferents nacionalitats, i pertanyents a universitats europees i americanes, suposarà una oportunitat única per a aprendre també fora de l'aula, amb l'intercanvi de vivències i coneixements. Segons l'organització dels cursos d'estiu, entre els 1.000 alumnes que ja s'han inscrit hi ha estudiants procedents de la Appalachian State University d'Estats Units, o de la Jönköping University de Suècia, entre d'altres. A més, estudiants i professors brasilers, portuguesos, francesos, xinesos, peruans o veneçolans ja han confirmat la seua assistència i participació.

Un altre punt de gran valor afegit per a l'alumnat és la possibilitat d'entrar també en contacte directe amb professionals i empresaris. En més d'una ocasió, aquestes trobades han suposat eixides professionals per als alumnes o una porta on tustar una vegada titulats. Per la seua banda, els professionals en actiu que es matriculen com a alumnes tenen l'oportunitat de recordar els seus temps universitaris i alhora reciclar els seus coneixements.

Les activitats lúdiques i culturals que s'organitzen o el fet compartir l'allotjament gratuït a les seus universitàries, com a complement als cursos, són maneres estupendes de fer nous amics i conèixer companys d'altres carreres i professions.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464