Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL FESTIVAL DE CINEMA D'ALACANT CELEBRA LA TERCERA EDICIÓN DEL 12 AL 17 DE JUNY

EL FESTIVAL DE CINEMA D'ALACANT CELEBRA LA TERCERA EDICIÓN DEL 12 AL 17 DE JUNY


El Festival de Cinema d'Alacant, impulsat i dirigit pel director Vicente Seva (realitzador de Hablando con la pared, Un dulce despertar y La culpa, todita del tío Esteban), celebra enguany la seua tercera edició, que tindrà lloc del 12 al 17 de juny. El certamen alacantí està organitzat per Futura Films, i compte amb la col·laboració de l Vicerectorat d'Extensió Universitària de la UA.

Enguany competeixen en la Secció Oficial 30 curtmetratges en 35 mm, que es proyectarán els dies 13, 14 i 15 de juny en els cinemes Warner del complex Panoramis, i també 4 TV movies que es projectaran els dies 13, 14,15 i 16 de juny en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

En aquesta edició s'ha augmentat la dotació econòmica dels premis per a curtmetratges, de manera que el Primer Premi consistirà en 4.000 euros, el Segon Premi 3.000 i el tercer 2.000. A més, destaca com a novetat d'enguany la creació de nous premis, com és el cas del Premi del Públic, el Premi de la Crítica i els destinats al millor guió, fotografia, director, actor, actriu, i millor TV movie de la Comunitat Valenciana.


Secció Oficial a Concurs
Es presentaran 4 TV MOVIES ( pel·lícules per a televisió) els dies 13, 14,15 i 16 de juny a les 19.00 hores en la Seu Ciutat d'Alacant.

I curtmetratges i llargmetratges en els cinema Warner del Complex Panoramis.

A més dels premis de la Secció Oficial, el Festival de Cinema d'Alacant atorga 4 Premis Especials:

Premi Ciutat de la Llum: Es lliura a un director/a. Aquest premi ha estat lliurat en edicions anteriors als directors Miguel Bardem i Achero Mañas.

Premi d'Honor Ciutat d'Alacant: Es lliura a un actor o actriu d'àmplia trajectòria professional. Han rebut aquest guardó en anteriors edicions els actors Juanjo Puigcorbe i Imanol Àries.

Premi Ciutat d'Alacant: Es lliura a un actor o actriu de trajectòria jove. Aquest premi ha estat lliurat a les actrius Antonia San Juan i Belén Rueda.


www.festivaldecinealicante.com


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464