Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'OFUA OFERIRÀ UN RECITAL A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

L'OFUA OFERIRÀ UN RECITAL A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA


L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA), sota la direcció de Minhea Ignat, actuarà el 2 de juny, a les 22.30 h, al Claustre de la Universitat de València, dins de l'intercanvi amb la Universitat de València, per a aproximar els programes que desenvolupen actualment les orquestres filharmòniques d'ambdues institucions. L'OFUA interpretarà un repertori amb peces de Mozart. Per la seua banda, el passat 1 d'abril, l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València va oferir un concert al paranimf de la UA, amb un programa que s'emmarca en les activitats promogudes per a la celebració del 10è Aniversari de la creació de l'orquestra.

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) és una iniciativa del Vicerectorat d'Extensió Universitària, amb la qual es pretén vincular la formació musical a la universitària. Integrada per una plantilla de cinquanta joves músics, amb diferents perfils acadèmics i professionals, està dirigida per Mihnea Ignat, que ha aconseguit reunir un elenc caracteritzat per l'àmplia formació musical. Aquest jove director, nascut l'any 1980, és llicenciat en Direcció d'Orquestra per la Universitat Nacional de Bucarest, ha completat els seus estudis musicals a la Universitat de Música i Belles Arts de Viena i compta amb un important currículum, que inclou la direcció d'orquestres simfòniques i de cambra al seu país. Recentment ha sigut director convidat de la RTE National Symphony Orchestra d'Irlanda a Dublín.

Programa 'Concert Mozart'

I Part
Obertura de l'opera "La Flauta Màgica" K.V.620.
Simfonia concertant per a violí i viola en Mi bemol Major KV. 364.
Solistes: Margherita Marseglia (violí), Octavio de Juan Ayala (viola)

II Part
Serenata "Gran Partita" K.V.361.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464