Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • MÉS DE 5000 PERSONES ES REUNEIXEN ENTORN DE..RNADA DE PORTES OBERTES 'DIUMENGE CULTURAL'

MÉS DE 5000 PERSONES ES REUNEIXEN ENTORN DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES 'DIUMENGE CULTURAL'


Amb un espectacular èxit de públic, més de 5000 visitants, es va celebrar el 4 de juny, en el MUA i en altres llocs de la Universitat d'Alacant, la jornada de portes obertes Diumenge Cultural, que la institució docent ha organitzat per a acostar la cultura a la societat alacantina. Un gran nombre de famílies que va visitar el campus per a participar en les diverses activitats culturals programades, destaquen l'èxit d'aquesta iniciativa enfocada al gaudi d'un públic de totes les edats.

Durant la jornada, que va contar amb la presència del rector de la UA, Ignacio Jiménez Raneda, i l'equip de Govern, així com amb representants municipals dels ajuntaments de les localitats on la UA té seus universitàries, es van succeir un gran nombre d'activitats lúdiques i culturals en les quals s'han implicat tots els membres de la família, des dels més majors fins als més menuts.

Des de les 11 hores, huit bandes musicals procedents de les localitats en les quals s'ubiquen les seus universitàries van amenitzar la jornada, sota una gran carpa repleta de gent. També han hagut nombroses activitats per a xiquets i joves, com tallers de disfresses de moros i cristians, marionetes, globusflexia, malabares, pallassos i dibuix, conta-contes, jocs populars, castells unflables, la nova forma d'esport al ritme de la música Machine Dance, exposiciones, un trenecito que ha recorregut el campus fent les delícies de majors i menuts, i la representació de dansa contemporània Tempo de Mozart, a càrrec de la companyia Chircovskii Dance Project.

Així mateix, el públic, durant tot el dia, va gaudir de la mostra Seus, 10 anys de docència, formació i cultura, un projecte institucional que arreplega el patrimoni artístic, etnográfico i cultural de les localitats en les quals estan radicades les seus universitàries (Alacant, Benissa, Biar, La Nucia, Oriola, Villena, Xixona i L'Havana), i que es pot visitar en el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) fins al 26 de juny.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464