Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ACABEN A ORIOLA ELS CURSOS D'ESTIU. LA UNIV..T CULMINA AMB ÈXIT LA SEUA PROPOSTA ESTIVAL

ACABEN A ORIOLA ELS CURSOS D'ESTIU. LA UNIVERSITAT D'ALACANT CULMINA AMB ÈXIT LA SEUA PROPOSTA ESTIVAL


Més de 2.000 alumnes matriculats, 500 professionals i 50 cursos són les xifres amb que demà, divendres 28 de juliol, tanquen les seues portes a Oriola els cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant. L'oferta de cursos d'estiu es consolida com la més important de la província quant a la seua influencia geogràfica i la seua diversitat temàtica. S'ha aconseguit no sols millorar els índexs de participació, sinó també, una programació variada, accessible i multidisciplinar en la qual el 80% dels cursos ha completat el límit de matrícules permeses.

En el marc de la Universitat d'Estiu Rafael Altamira, nom que reben els cursos al campus universitari i a la Seu d'Alacant, s'han impartit 24 cursos amb 1.300 matriculats. Al voltant de 700 alumnes més han participat en els cursos celebrats en les seus de Cocentaina, Biar, La Marina, Villena i Oriola, que, a més d'espais docents, han estat el millor aparador de la varietat geogràfica de les comarques alacantines.

Com novetats més destacades, cap ressaltar l'augment de la presència de persones procedents de l'estranger, la incorporació de cursos impartits íntegrament en anglés i el creixent interés dels professionals en actiu que aquest any han estat majoria en diversos cursos.

Els Cursos d'Estiu responen a la aposta de la Universitat d'Alacant per oferir una formació complementària de qualitat, així com difondre els coneixements que s'originen en l'àmbit de la institució acadèmica i posar-los al servei de la societat. La qualitat docent, el prestigi del professorat, la interacció amb les empreses, l'àmplia oferta de cursos i la varietat temàtica, així com el ventall d'activitats culturals complementàries han convertit a la Universitat de Rafael Altamira en un referent dins de l'oferta d'estiu de les universitats espanyoles. No en va, aquest any ha crescut el nombre de participants arribats de paissos com Corea, Dinamarca, Brasil, Xina, Veneçuela, França, Portugal o Estats Units, a més de tots els punts de la geografia espanyola.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464