Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CURS GRATUÏT DE VALENCIÀ PER A ESTRANGERS A LA SEU D'ALACANT

CURS GRATUÏT DE VALENCIÀ PER A ESTRANGERS A LA SEU D'ALACANT


La Universitat d'Alacant organitza la quarta edició dels cursos de Valencià per a Estrangers, que tindrà lloc, a la Seu Ciutat d'Alacant, del 25 de setembre al 31 gener, dilluns i dimecres, de 20.00 h a 22.00 h. La inscripció, que és gratuïta, s'ha de fer a la Seu.

Aquesta edició correspon al nivell bàsic o d'iniciació. Aquest curs, amb una metodologia eminentment pràctica, pretén oferir als estrangers els instruments lingüístics bàsics per a facilitar-los la integració en la societat valenciana, especialment en qüestions relatives a la vida quotidiana i al suport als fills en els treballs escolars. Els continguts es refereixen, bàsicament, als usos socials i adquisició de vocabulari elemental relacionat amb salut, educació, treball, etc.

El curs està organitzat per la Seu d'Alacant i el Vicerectorat d'Extensió Universitària amb la col·laboració de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. L'organització tècnica correspon al Secretariat de Promoció del Valencià.

Més informació en:
http://www.ua.es/spv/
Alacant, 19 de setembre de 2006


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464