Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA CULTURA ENERGÈTICA I LES ENERGIES RENOVABLES, NOU TALLER DEL SECRETARIAT DE CULTURA

LA CULTURA ENERGÈTICA I LES ENERGIES RENOVABLES, NOU TALLER DEL SECRETARIAT DE CULTURA


Un nou curs en el camp de la divulgació científica s'afegeix a l'àmplia oferta del Secretariat de Cultura per al curs acadèmic 2006-2007: el Taller de Cultura Energética y Energías Renovables, impartit per l'Enginyer Industrial en l'àrea d'Energia i editor de la revista digital Mundoenergia.com, Francisco Javier González Sabater. Per a aquest curs, de 30 hores, s'han sol·licitat 3 crèdits de lliure configuració.

El Taller de Cultura Energética y Energías Renovables, que s'impartirà del 7 de novembre al 23 de gener, pretén aproximar a l'alumne a la cultura energètica i les energies renovables, així com fer-li reflexionar sobre la rellevància d'aquest tipus d'energia i els seus avantatges enfront dels combustibles tradicionals. Segons el coordinador del curs, "la part principal del taller es dedicarà a les energies renovables i, com temes complementaris, es tindrà en compte el sector energètic de manera global, el consum d'energia, el augment dels preus del petroli i la política energètica". A més, assenyala González Sabater, el curs també pretén "contribuir a mentalitzar l'opinió pública i a la conscienciació dels alumnes, que poden ser els nous professionals en aquest camp".

El programa del taller analitza la creació d'una cultura energètica i d'energies renovables, l'energia solar, eòlica, hidràulica i de la biomassa, altres energies renovables i les barreres per al desenvolupament i perspectives de futur. Les sessions del taller es divideixen en dues parts, una teòrica i altra pràctica. En la segona part, després de l'anàlisi de diferents materials docents, es debatran els conceptes prèviament explicats en la part teòrica.

Més informació:
http://www.veu.ua.es/index.asp?idioma=_esp&seccion=talleres

Punt d'Informació Cultural (PIC)
Tel. 965 90 37 25


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464