Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA SEU DE LA NUCIA ACULL LES PRIMERES JORNADES HISPANOALEMANYES

LA SEU DE LA NUCIA ACULL LES PRIMERES JORNADES HISPANOALEMANYES


Desmuntar el tòpic que els alemanys són uns caps quadrats i els espanyols uns quixots altaners de via estreta, són l'excusa de les Primeres Jornades hispanoalemanyes que se celebren entre el 3 i el 7 d'octubre en la Seu Universitària de La Nucia amb el títol d'Imatges des (enfocades) en les relacions bilaterals: "L'orgull espanyol" i "El cap quadrat".

L'objectiu de les Jornades és, segons la directora del Secretariat d'Extensió Universitària, Josefina Bueno, "constituir en el nostre entorn i amb el marc de la Universitat d'Alacant de fons, un fòrum de discussió i un punt de trobada capaç de corregir i depurar prejudicis i imatges que no es corresponguen amb la realitat i que potser impedisquen una millor convivència entre els dos pobles". Per això, l'elecció de la seu de La Nucia no és casual, ja que La Marina és una de les zones del territori nacional amb major concentració de població germana.

Amb la música de Schubert
Un dels actes més destacats de les Jornades Hispanoalemanyes és la celebració del concert homenatge a Schubert, que correrà a càrrec de la soprano Dolores Delgado, acompanyada al piano per José Boscá i al clarinet, per Eduardo Ventura.

El concert tindrà lloc el dia 3 d'octubre a les 20 hores en el Teatre El Sindicat de La Nucia. L'entrada és lliure.

Les Jornades, dirigides per Miguel Á. Vega Cernuda, han estat organitzades en la Seu Universitària de la Nucia per l'àrea d'alemany del Departament de Filologies Integrades i el de Traducció i Interpretació amb la col·laboració dels Vicerectorats d'Extensió Universitària i de Relacions Institucionals i Cooperació Internacional i el patrocini de l'Ajuntament de La Nucia i la Caja de Ahorros del Mediterráneo.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464