Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • OBERTA LA MATRÍCULA DELS 43 TALLERS DEL SECRETARIAT DE CULTURA

OBERTA LA MATRÍCULA DELS 43 TALLERS DEL SECRETARIAT DE CULTURA


A partir del dilluns 25 de setembre comença la matrícula dels tallers del Secretariat de Cultura del primer quadrimestre del curs acadèmic 2006-2007, dirigits tant a la comunitat universitària com al públic en general. Els interessats podràn escollir entre 43 tallers de teatre, divulgació científica, enologia, periodisme, arts plàstiques, dansa, oralitat, escriptura, periodisme, música i cinema, 12 més que el curs passat. Així mateix, podran inscriure's en els grups culturals Teatro universitario, Teatro universitario clásico i Teatre universitari, que ofereixen la possibilitat d'acumular crèdits de lliure configuració durant tres anys consecutius fins a un màxim de 9.

Enguany destaca la novetat d'una sèrie de tallers intensius en les categories de teatre, cinema, escriptura, arts plàstiques i música, impartits per destacats especialistes en la matèria. Descobreix el Teu Pallaso, Curs de Mim, El Collage i els Textures com a Llenguatge Plàstic, Creación Narrativa, Crítica Cinematográfica i Pasado, Presente y Futuro del Cortometraje són algunes de les opcions.

Nous cursos

Una altra de les apostes d'aquest curs és la incorporació de nous talleres que permeten a l'alumnat aprofundir en diferents disciplines. En l'àmbit del teatre, el taller de Técnicas Teatrales desenvoluparà les diverses facetes de les quals es compon el fet teatral; en relació a la divulgació científica, se suma a l'oferta el curs Cultura i Gènere La Imatge de l'Escriptora a través de la Literatura i el Cinema, que pretén analitzar la projecció social de diverses escriptores contemporànies en llengua catalana, espanyola i anglesa. Altra interessant alternativa és el Taller de Cultura Energética y Energías Renovables, que versarà sobre la rellevància d'aquest tipus d'energias i els seus avantatges enfront dels combustibles tradicionals.

Els interessats en el periodisme podran matricular-se, entre uns altres, en el curs Periodisme Polític, en el qual es realitzarà un recorregut pels diferents vessants de la comunicació política. Aquest curs també inclou la realització de treballs pràctics al voltant de la precampanya de les eleccions municipals i autonòmiques de 2007. Per altra banda, els que desitgen expressar-se a nivell plàstic tenen la possibilitat de matricular-se en el Taller de Pintura al Aire Libre, en el qual es desenvoluparà la tècnica de l'oli partint de l'observació de la naturalesa.

Finalment, els amants de la música tindran l'opció d'inscriure's, a més d'altres cursos, en dos nous tallers: Técnicas de Improvisación y Composición en Guitarra, un curs d'harmonia contemporània i tècnica harmònica on els alumnes podran realitzar les seues pròpies composicions en diferents estils musicals com jazz, blues, pop, rock, latin, etc., i el Taller de Conjunto Instrumental para Cuerdas, en el qual es tractarà la dinàmica de treball en agrupacions de música clàssica, amb l'objectiu de dotar a l'alumne d'un major coneixement dels criteris i aspectes tècnics necessaris per a la interpretació de la música de conjunt.

A més, enguany s'ofereix la possibilitat als alumnes de la Facultat d'Educació d'aconseguir en determinats cursos, crèdits de lliure configuració convalidables per a l'obtenció del certificat de Capacitació Lingüística o el Diploma de Mestre de Valencià.

Procediment de matrícula

La matrícula haurà de realitzar-se en el Punt d'Informació de Cultura (PIC), situat en la planta baixa del Paranimf. Es podrà matricular telefònicament en el 965 90 37 25 i mitjançant el correu electrònic ofi.cultura@ua.es. El rebut de matrícula es podrà fer efectiu en qualsevol oficina de la CAM, Bancaixa o Santander Central Hispano. L'import del curs haurà de ser abonat en el termini que s'indicarà en el moment de realitzar la matrícula. Per als grups culturals és imprescindible presentar la sol·licitud d'inscripció i fotocòpia del DNI i TIU.

Més informació:

Punt d'Informació de Cultura (PIC)
(Planta baixa del Paranimf)
Tel. 965 90 37 25
e-mail: ofi.cultura@ua.es
http://www.veu.ua.es

Horari:
Dilluns / divendres: 9.00-14.00 h
Dilluns / dijous: 16.00-18.00 h


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464