Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • TALLER DE COOLHUNTING EN 'LA V SETMANA UNIVERSITÀRIA DE CULTURA POP'

TALLER DE COOLHUNTING EN 'LA V SETMANA UNIVERSITÀRIA DE CULTURA POP'


En el marc de la V Setmana Universitària de Cultura Pop, s'organitza el taller pràctic de Coolhunting Innova, que començarà el 6 d'octubre. Aquest curs tracta d'introduir a estudiants i professionals de la publicitat, el màrqueting, les rrpp i la sociologia en tècniques d'investigació i elements d'anàlisis tradicionalment no abordats en l'àmbit acadèmic, malgrat ser cada vegada mes empleats en els processos de gestió a nivell internacional. I tracta de fer-lo d'una forma eminentment pràctica i aplicada.

És, per tant, un fòrum per a la reflexió i l'aprenentatge, on es parteix d'una visió proactiva: el futur serà d'aquelles organitzacions que posseïsquen una capacitat de lideratge fonamentada en la visió estratègica i els dots per a la comunicació i la innovació. La primera edició d'Innova es va a centrar en el Coolhunting o la identificació de tendències en els sistemes de valors i les actituds cap al consum emprant eines qualitatives.

La idea és que els alumnes inscrits, treballant en grups, facen un exercici etnoantropològic d'observació participant/no participant sobre un tema concret (moda, automoció, hàbits de consum, hàbits de comunicació, formes d'expressió grafica en el carrer, etc..), arreplegue materials audiovisuals (fotografia, video..) i siga capaç d'elaborar un document que, a manera d'informe, oferisca alguna informació innovadora que -a nivell teòric- poguera permetre obrir nous nínxols de mercat, desenvolupar nous productes, marques i/o estratègies de comunicació innovadores, o modificar actituds cap al consum en un àrea o entre un col·lectiu específic.
Inscripció

Podran inscriure's tant els estudiants de la UA (nacionals o estrangers), com els estudiants que estiguen cursant programes de grau o postgrau en altres universitats, escoles de negocis, escoles d'art i disseny. Els professionals que així ho desitgen.

Modalitats d'inscripció:
a) Taller (3 Crèdits de Lliure Configuració. Certificat)
b) Conferències (Diploma d'assistència)

Quota d'inscripció única:
Estudiants: 90 ?
No estudiantes: 180 ?

Lloc d'inscripció:
Secretaria del Departament de Sociologia II
Edifici de Ciències Socials
Tel. 965 90 38 60

Més informació:
http://www.sucpop.org


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464