Saltar apartados

CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL AL CENTRE 14


El cinema en blanc i negre de Woody Allen, un homenatge al director alemany Michael Haneke i la pena de mort són temes dels cicles inclosos en el primer quadrimestre del taller cinematogràfic "Versió original", que començarà el 2 de novembre al Centre 14 i acabarà el 29 de febrer. Les sessions, que es desenvoluparan a les 19.30 h i 22.00 h, estaran precedides de presentacions realitzades per professorat de la UA o crítics de cinema. L'entrada a les projeccions és lliure, limitada a la capacitat de la sala.

Woody Allen en blanc i negre

Novembre comença amb un cicle que farà les delícies entre els afeccionats al cinema del director més universal de Manhattan: Woody Allen. En aquesta ocasió, s'han seleccionat cintes en blanc i negre, una opció per la qual Allen es va decantar a causa de el seu gust per l'estètica dels documentals dels anys 30 o de les pel·lícules de misteri dels anys 40. El cicle començarà el 2 de novembre amb Manhattan; el 9 de novembre s'exhibirà Zelig; el 16 de novembre Broadway Danny Rose; el 23 de novembre Shadows and fog i el 30 de novembre Celebrity.

Michael Haneke

A partir del mes de desembre els amants del cinema podran aproximar-se a la figura d'uns dels directors més inquietants i originals de les últimes dècades: Michael Haneke. D'aquest autor, que ha contribuït a la cinematografia mundial amb obres tan perturbadores com La pianista, interpretada per Isabelle Huppert, s'exhibirà el 14 de desembre La pianiste (La pianista, 2001) i el 21 de Le temps du loup (El temps del llop).

La pena de mort en el cinema

Pel·lícules relacionades amb la pena de mort seran les seleccionades per al mes de febrer. L'1 de febrer es projectarà Monsier Verdoux, de Charles Chaplin; el 8 de febrer El verdugo, de Luis G. Berlanga; el 15 de febrer In cold blood (A sang freda), de Richard Brooks; el 22 de febrer El chacal de Nahueltoro, de Miguel Littin, i el 29 de febrer Krótki film o zabijaniu (No mataràs), de Krzysztof Kieslowski.VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464