Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • DÈSSET CENTRES DE SECUNDÀRIA ASSISTIRAN A L.. D'ELECTRA, PEL TEATRE UNIVERSITARI CLÀSSIC

DÈSSET CENTRES DE SECUNDÀRIA ASSISTIRAN A LA REPRESENTACIÓ D'ELECTRA, PEL TEATRE UNIVERSITARI CLÀSSIC


Més de set-cents alumnes de centres de secundària de Sant Vicent del Raspeig, Oriola, Novelda, Banyeres de Mariola, Alacant, Elx, Benidorm, Almoradí i Dolores assistiran el 18 d'octubre, a les 12.00 hores, a la representació d'Electra, la universal tragèdia de Sòfocles, que escenificarà al paranimf de la UA el Teatre Universitari Clàssic. L'obra, dirigida per Andrés Vinaches, obri la programació d'arts escèniques i inaugura les sessions matinals del paranimf, amb una aposta ferma per les produccions pròpies.

Sinopsi
La protagonista de l'obra, Electra, és filla dels reis de Micenes, Agamèmnon i Clitemnestra. Quan el rei torna de l'expedició a Troia és assassinat per la seua dona i l'amant d'aquesta, Egist. Electra salva el seu germà petit Orestes de les mans de la mare i l'envia a l'estranger. Des d'aquell moment viurà molts anys esperant que algun dia torne per a venjar l'assassinat del pare.
Electra és una obra que té totes les condicions per a mantenir constant l'interès de l'espectador. Quan l'interés s'aconsegueix amb un nivell poètic i conceptual i amb un mestratge descriptiu de personatges i situacions difícilment superable, podem dir que estem davant una obra d'art.

Recollida d'invitacions
Sala Aifos (edifici C de Filosofia i Lletres)


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464